Boeken·Recensies

Recensie “Girl Online” Zoe Sugg

Girl online is het eerste deel van de Girl Online trilogie. Girl Online is de eerste roman van Zoe Sugg. Zoe Sugg staat ook wel bekend als Zoella, Zoella is een van de bekenste Britste YouTuber en blogger.


De hoofdpersoon is de vijftien jarige Penny Porter. Penny heeft ook een beste vriend namelijk Eliot. Eliot wordt ook wel wiki genoemd op haar blog. Ja, Penny heeft een blog waar ze anoniem op blogt onder de naam Girl Online. Op haar blog schrijft ze over van alles, jongens, vrienden, meisjes en haar zelf. Maar Penny is niet een gelukkig meisje, die
blogt, huppelt en foto’s maakt ( haar hobby ).Camera blog

Penny heeft namelijk last van paniekaanvallen. Ze krijgt die op de aller raarste en vervelendste momenten én haar ouders weten er niet van.

Maar dat is niet het ergste, penny gaat namelijk viral. In de foute zin… Er was namelijk iets heel gênants gebeurd en heel veel mensen hebben het gefilmd…

En wanneer het niet meer erger kan worden, besluit haar familie om naar New York te gaan. MET HET VLIEGTUIG! Een hele klus voor Penny, met haar paniekaanvallen.

Maar dan blijkt de reis niet voor niks te zijn geweest. In New York ontmoet ze een hele knappe en leuke jongen. Ze worden allebei verliefd. Hij neemt haar mee naar de leukste plekjes van New York. Onder andere naar Brooklyn, daarom noemt Penny hem Brooklyn Boy op haar blog. Maar waarom neemt Noa Flynn ( zijn echte naam ) , Penny alleen mee naar de afgelegen leuke plekjes? De jongen genaamd Noah Flynn heeft een geheim. Een geheim dat Penny ook niet weet. Een geheim, dat haar vriendschap met Eliot op het spel laat staan, een geheim dat hun liefde op het spel laat staan. Overleeft hun liefde en haar vriendschap het geheim?

( Ik ga natuurlijk niet vertellen wat het geheim is, want dat is juist het leukste van het boek♥ )


Dit boek heeft mij ook heel erg geïnspireerd om een blog te beginnen. In het boek komen namelijk de voor-en nadelen van een blog voor. Het klopt ook omdat de schrijfster Zoe Laptop blogSugg zelf ook een blog en YouTube kanaal heeft.

Zoe Sugg haar blog heet Zoella, ook haar YouTube kanaal heet zo. Ze maakt hele leuke video’s. Challenges, lookbooks, shopblogs en nog veel meer.

Ze heeft een heel leuk Brits accent net als Penny;)

Hier kan je haar YouTube kanaal en haar blog zeker een kijkje waard!

Jullie hebben mij al heel vaak horen praten over dit boek, dus nu moeten jullie het wel lezen! En als jullie het eerste deel hebben gelezen, vinden jullie het tweede en derde deel ook vast leuk! Die boeken zijn geweldig!!!!


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s